kertupertu

kertupertu
kontakt: kertupertu.heartmade@gmail.com

Wednesday, November 21, 2012

Tartu Mänguasjamuuseum

Tartu Mänguasjamuuseumi soovil on nüüd sealses müügiletis saadaval Kertupertu heegeldatud lilleõiega patsikummid ja juukseklambrid. Värvitoonide valik sai üsna lai, nii et igale maitsele midagi. Lisaks veidi heegeldatud aedvilju.



Wednesday, November 14, 2012

Lendurimüts ja -papud beebipoisile


Paluti teha ühele äsja ilmavalgust näinud beebipoisile lendurikomplekt - müts ja papud. Kasutasin veidi õhemat meriinovilla - hea poes käia ja autoga sõita :) Heegeldatud lendurimütse leiab internetist ikka ja olin siiani arvamusel, et mina omapoolset varianti tegema ei hakka, kuid kui väga konkreetselt paluti, siis tuli see toimetus ette võtta. Nojah, selline lendurbeebi komplekt siis... :)


Thursday, November 8, 2012

Papud La dolce vita


Kui sa leiad end ühtäkki tõepoolest Itaaliast vana maamaja köögilaua tagant, olles eelnevalt pakkinud kokku kõik oma lapsed ja teise poole ning läbinud mitmed reisikatsumused, su ees on selle maja perenaise (kes on õnneks täiesti oma inimene - sinu vana hea sõbranna) poolt sinu jaoks valmistatud cappuccino ning su lapsi on äsja toidetud seal maal laste jaoks tavapärase hommikusöögiga, milleks on küpsised ja soe piim, sa ei pea tavalisel igapäevasel moel tegelema enda ja pere eest hoolitsemisega ja ees ootab ilus päikeseline päev mägedes, siis ei meenugi sulle kodus ootav lõngakera, millest peab valmima papupaar ühe väikese tüdruku peo jaoks. 

Olles aga siiski ühel päeval koos kogu selle lastekarjaga lennanud üle nende lumiste mäetippude tagasi ja uuesti heegelnõela kätte võtad, siis selgub, et miski on sind taas inspireerinud ja valmivad papud sealse maa magusa elu meenutuseks - la dolce vita :)